Vacature Bibliothecaris (Bunnik)

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

De Nederlandse Genealogische Vereniging is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die de functie van bibliothecaris in het Informatiecentrum in Bunnik op zich wil nemen.

Als bibliothecaris / informatiemedewerker ben je een schakel tussen de informatie in een bibliotheek en overige collecties die zich in het informatiecentrum bevinden, en zijn bezoekers. Je zorgt ervoor dat het informatieaanbod van de bibliotheek en de collecties goed aansluit bij de wensen van de bezoekers en zorgt dat de collectie up-to-date is. Je houdt het verschijnen van nieuwe boeken, tijdschriften of naslagwerken in de gaten. Aanwinsten geef je – door middel van een coderingssysteem – een logische plek in de collectie. Wanneer bezoekers moeite hebben om informatie te vinden, help jij ze bij hun zoektocht.

De werkzaamheden zullen 10-12 uur per week bestrijken. Een deel van die werkzaamheden kunnen eventueel van huis worden verricht

Geïnteresseerd voor jezelf of iemand in je directe omgeving? Het betreft een (niet betaalde) vrijwilligersfunctie.


Neem dan contact op met Wil van de Horst, coördinator van het informatiecentrum, en maak een afspraak met haar voor een kennismaking. 
Stuur een email voor een afspraak naar info@ngv.nl

Vorige Vacature (2e) penningmeester
Volgende Vacature Coördinator Heraldiek
Inhoudsopgave