6 Navigatie NGV-webomgeving

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van diverse onderdelen van de NGV 2.0 webomgeving met een link om snel naar die webomgeving toe te gaan.

Centrale NGV-pagina

De centrale NGV-pagina is het vertrekpunt naar diverse web-onderdelen van de NGV. Deze pagina is in opbouw.
Ga naar de centrale NGV-pagina

Collecties

Hier vindt u de databases met familieberichten, bidprentjes, stamboomcontainers en diverse Doop Trouw Begraafboeken.
Ga naar Collecties

Evenementen

Hier vindt u een kalender met alle activiteiten die binnen de vereniging plaatsvinden. Elke beschrijving van het evenement start met de plaats waar het wordt georganiseerd met een titel. Na klikken op het evenement vindt u details.
Let op in deze COVID-19 periode komt het voor dat een evenement wordt geannuleerd. Tussen de plaatsnaam en de titel staat dan – GEANNULEERD – Verder is het van belang goed te kijken of er informatie is vermeld over aanmelden voor deelname.
Ga naar Evenementen

Helpcentrum

Hier vindt u verschillende onderwerpen waar leden en niet-leden een vraag kunnen stellen over een probleem die ze hebben. Het forum is ingedeeld naar negen categorie├źn waarbinnen sub-onderwerpen zijn opgenomen. Het helpcentrum is openbaar benaderbaar en elke bezoekers kan een antwoord geven op een vraag. zo helpen we elkaar. Voor het indienen van een vraag of het geven van een antwoord dient u zich aan te melden in het helpcentrum.
Ga naar Helpcentrum

Ledenservice

In Ledenservice vindt u de Digitale bladen Gens Nostra en het Heraldisch Tijdschrift, de webshop, deze kennisbank en een pagina om een lidmaatschap aan te melden. De webshop is voor leden en niet-leden. Bij de aanschaf van een product dient u zich hier eenmalig te registreren en bij een volgende bezoek aan te melden.
Helaas geeft het programma soms de melding kritische fout, er wordt aan gewerkt. Op dat moment CTRL-toets samen met de R-toets indrukken geeft de oplossing en dan gaat het programma verder waar het gebleven was.
Ga naar Ledenservice

Nieuws

In NGV Nieuws vindt u per categorie informatie voor uw onderzoek naar uw familiegeschiedenis. Het betreft hier nieuws uit archieven, heemkundekringen en over de ontwikkeling van NGV 2.0
Ga naar Nieuws

Vorige 5 Account bij uw lidmaatschap
Inhoudsopgave