Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« All Evenementen

Krimpen a/d IJssel – Lezing GensDataPro

19 september 2020 @ 13:30 - 16:30

We hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk kunnen we weer bijeenkomsten houden. Zaterdag 19 september a.s. komt Wim Scholl u dan alles vertellen over ons stamboomprogramma GensDataPro. De tips en trucs en andere wetenswaardigheden die u helpen hiermee te werken. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen zodat u eventuele problemen waar u tegen aanloopt op kunt lossen.

Let op! i.v.m. de strikte protocollen waar wij ons aan dienen te houden vanwege Covid-19 kunnen wij slechts 20 gasten ontvangen. Bovendien dient u zich dit keer per email aan te melden indien u deze bijeenkomst bij wilt wonen.

Dit kan per e-mail aan secretaris-rtm@ngv.nl  Zonder aanmelding kunnen wij u helaas niet toelaten.

Tevens zullen wij u enkele vragen stellen bij binnenkomst en uw verzoeken uw handen te ontsmetten. Wij hopen dat u uw eigen verantwoordelijkheid neemt en niet komt als u zich niet in orde voelt, verkouden bent of anderszins symptomen vertoont die op besmetting zouden kunnen wijzen (wel graag afmelden in dat geval).

Deze bijeenkomst is zoals altijd geheel gratis toegankelijk voor leden en niet-leden. Neem dus gerust een gast mee maar meld wel van tevoren met hoeveel personen u komt. Koffie, thee of water wordt dit keer in weggooi bekers geserveerd om zoveel mogelijk besmetting voor iedereen te voorkomen.

De middag zal dit keer gehouden worden in BuurtKamer de Sperwer, Landerijen 3, 2926 TA Krimpen a/d IJssel, niet ver van onze gebruikelijke locatie. Dit omdat hier meer ruimte beschikbaar is nu we de 1,5 m afstand moeten bewaren.
De inloop is vanaf 13:00u. Het programma begint om 13:30u
Het bestuur hoopt u straks eindelijk weer te mogen begroeten want wat hebben wij u gemist!

BuurtKamer de Sperwer, is zeer goed bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer. Voor wie met de auto komt is er meer dan genoeg gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaatsen bij het gebouw. Het openbaar vervoer stopt zo goed als voor de deur. Ingang is aan de Ouverturelaan tegenover OBS Kortland. Parkeren kunt u om de hoek

Gegevens

Datum:
19 september 2020
Tijd:
13:30 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

BuurtKamer de Sperwer Krimpen a/d IJssel
Landerijen 3
Krimpen a/d IJssel, 2926 TA
+ Google Maps